T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ANKARA / POLATLI - Polatlı Halk Eğitimi Merkezi

BİLGİSAYARLI MUHASEBE VE F KLAVYE KURSLARIMIZ

BİLGİSAYAR DESTEKLİ MUHASEBE KURSU

Hafta içi 8.45-12.30 arası kurum binamızda yapılmaktadır.

Eğitimleri, şirketlerin, ihtiyaç duyduğu, Muhasebecilerin ihtiyaç duyduğu ara elemanlara hem muhasebe alanında teorik bilgiye sahip hem de sektörde en yaygın kullanılan LUCA programlarına hakim kişiler yetiştirmeye yöneliktir. Böylelikle bu alanda sektörde var olan ciddi eleman açığını karşılamak ana amacımızdır.

F KLAVYE KURSU

Bilimsel ve geçerliliği kanıtlanmış yöntemlerle eğitim verilmektedir. Kendi Türkçe 'ye en yatkın şekilde tasarlanmış F klavye eğitimini aldığınızda kademeli olarak klavye hızınız artmaktadır. Adli Katiplik sınavlarında klavye kullanım sınavı ile işe alım yapılmaktadır. (MEB onaylı sertifika ibrazı da zorunludur)

F klavye eskiden ayrıcalıktı şimdi zorunluluk. Hızlı f klavye kullanmak, gerek devlet memurluğunda gerekse diğer firmalarda önde olmanızı sağlar, çünkü bilgisayar kullanımınızın %63'lük kısmı klavye kullanımı ile gerçekleşmektedir. En basitinden bir web sitesinin adresini yazarken veya belge oluştururken klavyeye bakmadan yazmanın keyfini hiç yaşadınız mı? Q klavye ile de bakmadan yazabiliyorum diyebilirsiniz ama f klavye kadar hızlı olmaz neden mi? En basit örnek ile Q klavye Türkçe ile uyumlu değildir. Klavye Türkçeye uygun olarak hazırlanmıştır. Türkçede en çok kullanılan harfler, klavyenin ortasına (en güçlü parmakların bastığı alanlara) dizilmiş, daha az sıklıkla kullanılan harfler kullanım oranlarına göre kenarlara doğru yayılmıştır.

29-11-201929-11-2019

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 29.11.2019 - Güncelleme: 16.08.2023 00:03 - Görüntülenme: 524
  Beğen | 0  kişi beğendi